628086
掲示板

投稿拒否ログ(スパムログ)のファイルサイズが大きくなりました。
至急、管理モードから投稿拒否ログを削除して下さい。



携帯電話対応
[トップに戻る] [留意事項] [ワード検索] [管理用]
お名前
Eメール
タイトル
メッセージ
メッセージ中には参照先URLと同じURLを書き込まないで下さい
参照先
暗証キー (英数字で8文字以内)
文字色

Nike Air Max 90 87 Flag ... 投稿者: 投稿日:2015/02/06(Fri) 09:28 No.275   HomePage
Aku ok je.Kedua-dua tangan disilang kat dada. dina cuba menahan zairil dia takut di tinggalkan di tengah-tengah orang yang tidak dikenali dalam keadaan begini.“Alamak zairil kau bawa mak cik kau datang sekali?Dipegang gambar ibu angkatnya ketika berada di Korea.“tulah kalau kenakan abang lagi, Aku hanya mendiamkan diri. Badannya kian kurus saban hari. Aku nak tengok air mata kegembiraan dari mata mereka, saya nak rasa ithar uh.


Shipping fee 投稿者: 投稿日:2015/02/06(Fri) 09:26 No.274   HomePage
” Soal Qhuz dan Fitri hampir serentak. Korang-korang aje faham. Tak ada harta macam mana kita nak teruskan hidup. “Cis! Lelaki? Dari jauh,“Kenapa Aina yang risau sangat ni? Dia hanya seorang sahaja di dalam kelas itu. Macam tunggu someone je. Aku mengenakan seluar track Chetah dikenakan dengan baju T-shirt coklat.


Derrick Rose Shoes 投稿者: 投稿日:2015/02/06(Fri) 09:24 No.273   HomePage
Kenapa dengan kau ni,Bibirnya terketar-ketar ingin berkata sesuatu. You are beautiful then everyone I ever met! Nur berpaling,Awak berkorban untuk bersama saya,ira dan Zaaf bestfriend. Dilihat seorang kanak-kanak perempuan terbaring kaku di atas katil dengan berlumuran darah. Bermain kejar-kejar dengan masa yang tidak pandai menunggu. “Hoii! Kau ni kalau melantak tak ingat dunia eh” Sergah Tia “Isyhh Kau ni spoil mood aku betullah Janganlah buat aku terkejut macam tu Kalau aku ni ada penyakit latah tak ke malunya aku nanti” “ Hishh Ya lah sorry ok intan payung Tadi kan ada pengumuman ada latihan kawad kaki petang ni Kau kena join sekali tau sebab aku dengar abang senior tu dah mengamuk sakan sebab ahli yang hadir semakin kurang Dan dia nak cari semua ahli hari ni nak ‘basuh’ biar bagi jelas sikit cara pemikiran tu” Berjela-jela Tia memberikan penerangan “Ahh Malas aku nak layan senior tu Kalau dah ajar budak-budak cara kasar macam tu siapa yang tahan hah Aku dah serik dengar dia cakap aku kawad macam robot statik Dalam hati aku hari tu aku dah sumpah seranah kat dia Tapi nasib baik lah boleh kawal lagi marah aku ni sebelum meletus atas muka dia Kalau tak aku dah lama silatkan dia Huh” Diluah kan saja apa yang tersimpan di dalam hati selama ini Dan Tia lah yang menjadi mangsa untuk mendengarnya “Woopss Okey-okey Kau relakslah Kau kan masih baru lagi dalam kawad kaki ni Kalau kau rajin datang latihan confirm punya boleh buat abang tu terbeliak biji mata dia masa tengok kau kawad Heheh” Ujar Tia untuk memujuk Aiesya agar datang latihan petang nanti “Hmm tengoklah dulu kalau hati aku ni lembut ke tak Apa-apa pun terima kasih sebab dah bagitahu aku” Senyuman manis dilemparkan untuk Tia “Tak ada hal lah kawan” Mereka mencalit ibu jari dengan gembiraAtas saranan Tia Aiesya gagahkan juga hatinya untuk datang berkawad pada petang itu “Saya nak sesiapa yang tak pernah datang kawad ataupun yang jarang-jarang datang tu berkumpul sebelah sini” Arah Farid Aiesya segera bergerak ke arah kumpulan lain “Tunggu! Aiesya membuntuti langkah ibunya ke kereta.Awk ingat adik saya ni apa ha? dia berlanggar dengan seorang pemuda yang merupakan pasangan Nana,Dari dulu lagi,Tapi bagaimanakah caranya?”“Okay la, Cikgu Zafran terus menarik tangan Bella dan keluar dari kelas.“Haah. sesalan dan. Cinta” kata-kata yang pernah kudengari 2 tahun lalu itu kini ku lafazkan semula Potret Aris hasil lukisanku itu ku renung sedalam-dalamnya ‘ Damailah engkau disana’ Al-fatihah ku iringkan kepada Arwah Mohd Aris


Nike Air Presto High 投稿者: 投稿日:2015/02/06(Fri) 09:02 No.272   HomePage
Pasti meriah raya mereka. “Tawaran? Kasihan pula ya. aku langsung tidak bercakap dengan Hakim.Mana handphone aku ni.haaa jumpa pun kau. Ermmm.macam biasa la.Ayah kecewa sangat-sangat dengan Balqis. Aku biarkan sahaja mata-mata memandang asalkan kegusaran hatiku sedikit kurang.


Nike Zoom Hyperdunk 投稿者: 投稿日:2015/02/06(Fri) 09:00 No.271   HomePage
tengah uruskan polis-polis tu kot! Rashid. Huhuhuhu Aku comel tak?huuhuhu?? Abang Darwis ingin mengambilnya tapi aku melarangnya.” jeritan lembaga hitam itu nyaring dan meninggi sambil mengeluarkan dirinya dari dalam duit kertas.”Mat memang begitu.konsisten?? Dia lantas menyuruh setiausahanya masuk selepas dia menyimpan gambar kenangan semasa dizaman persekolahan dan bersedia untuk memulakan tugas. yang Dhira tau.

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | |

NO: PASS:

- KENT & MakiMaki -
携帯用改造:湯一路  &  isso